Blokarten en Strategiesessie

2018-07-17

Elk kwartaal gaan we met het hele team bij elkaar zitten om de strategie van Infiniot te bespreken. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat we als medewerkers mogen meepraten over waar we staan en waar we ons de komende periode op moeten focussen. Dit soort meetings heb je niet bij de grote bedrijven en dus heb je vaak weinig inspraak in het geheel. We hebben het dan onder andere over werving, huidige opdrachten, mogelijke nieuwe opdrachten, de websites, nieuwe medewerkers en een of meerdere collega's geven een presentatie over hun eigen werk waar ze trots op zijn. Het extra mooie van nu was dat we de meeting hadden in een strandclub bij de Hoek van Holland, wat voor een leuke sfeer zorgde.

 

Onze 'Strategiesessies' zoals we ze noemen, gaan altijd samen met een activiteit, een hapje en een drankje. De activiteiten die we in het verleden al een keer gedaan hebben zijn bijvoorbeeld muurklimmen en indoor skydiven. Deze keer zaten we dus aan zee om te gaan blokarten. Nu kan ik begrijpen dat er niet gelijk een lampje gaat branden, maar als ik je vertel dat je met een soort kart met een zeil erop gaat crossen over het strand, dan begrijp je ons enthousiasme bij de aankondiging van deze activiteit. Super cool om een keer te doen, maar nog niet zo makkelijk. Dat het niet makkelijk was werd ook bevestigd doordat er een aantal van ons vol de zee in zijn gereden en dus ook nat zijn geworden!

Na het blokarten zijn we met de groep buiten op het terras in het zonnetje gaan bbq-en. Gelukkig hebben we onder onze collega's 2 fantastische bbq-masters, Bob en Pepijn. Deze twee kanjers hebben het vlees perfect klaargemaakt voor het hele team, waarvoor hulde! Na diverse drankjes kwam ook aan deze dag helaas weer een einde. Tot op heden hebben we op deze site verhalen verteld over opdrachten of over technische onderwerpen, ik vond dat het ook een keer tijd werd voor een ander soort verhaal. Ik vertel graag wat we meemaken hier bij Infiniot en deze dagen horen daar zeker ook bij! 

 

Ik kijk al weer uit naar de volgende 'Stategiesessie'...

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacatures.

 


Bekijk alle posts van Peter