Knallen met collega's

2018-11-08

Met je collega’s knallen, dat doen we vanuit Infiniot natuurlijk al regelmatig op kantoor. Gisteren deden we het echter op de baan en met een geweer: we zijn wezen kleiduifschieten!

Meerdere keren per jaar houden we een strategiesessie. Alle collega’s van Infiniot komen dan op een bijzondere locatie bij elkaar. Leuk om iedereen weer te zien! Deze keer hielden we de sessie in een gezellig restaurantje in het prachtige Kesteren.

Tijdens de sessie blikken we terug op wat er sinds de vorige sessie gerealiseerd is en stellen we doelen voor de komende periode. Een aantal collega’s vertelt iets over zijn opdracht en vaak wordt er gebrainstormd over een thema. Het mooie van deze sessies is de open dialoog: iedereen brengt iets in en stuurt daarin mee met de koers van het bedrijf! Het is echt heel erg gaaf om met zo’n stel kanjers een bedrijf op te tuigen en het te zien groeien! Gisteren hebben we de nieuwe Infiniot website bewonderd waar we de vorige keer nog met z’n allen over gebrainstormd hebben. Binnenkort gaat hij online, dus houd onze site goed in de gaten!

De tijd vliegt voorbij en voor je er erg in hebt, strijken we neer bij het volgende punt van de agenda: de activiteit! Bij elke strategiesessie hoort een interessante activiteit, dat is het hoogtepunt van de dag. We zijn eerder al eens gaan wandklimmen, karten, skydiven in een windtunnel en blokarten. Vandaag gingen we kleiduifschieten! Wat een kabaal! De truc is om vlak naast of onder de ‘duiven’ te mikken.

Meebewegen met de duif... iets ernaast mikken... en... VUUR!

De grijze lucht en de regen mogen de pret niet drukken. Het geeft een kick om die hagel door zo'n duif te knallen! Sommigen van ons blijken ware schutters te zijn. Zegt dat misschien iets over geduld, coördinatie, juiste timing?

Met een voldaan gevoel vertrekken we opnieuw richting Kesteren om de dag af te sluiten met een borrel en een diner. Dit is altijd het perfecte moment om je collega's nog beter te leren kennen.Deze strategiesessie is weer geslaagd! Wat gaan we de volgende keer doen?

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacatures.


Bekijk alle posts van Ramon