Leren van elkaar

2018-11-26

Kennis, we vinden het o zo belangrijk bij Infiniot. Kennis over het energiedomein, over technologie, over onze klanten... En daarom delen we onze kennis graag met elkaar.

De kennisdeling doen we op verschillende manieren. Een van de meest voorkomende manieren is de infoavond. Geregeld vult een collega een avond met een boeiend onderwerp. Onze klanten zitten door het hele land, dus samenkomen in de avond is niet altijd even praktisch. Maar daar hebben we wat op bedacht!

Onze infoavonden vinden vaak plaats op afstand, via Google Hangouts. Zo is deelname laagdrempelig, en maken we het toegankelijk voor alle collega's, waar je ook zit. Letterlijk! Want je kunt meedoen aan de keukentafel, vanuit je luie stoel, vanuit je tuin op een warme zomeravond, of misschien juist wel dicht bij een haardvuurtje in de winter.

Maar onze infoavonden zijn niet de enige vorm waarop we kennis delen. Soms vraagt een onderwerp om meer verdieping dan je in een avond zou kunnen bereiken. Daarvoor hebben we de Infiniot Energy Academy. Delen van de Energy Academy worden verzorgd door externe trainers, maar er zijn ook onderwerpen die we prima zelf invullen.

Vanavond zijn Jaap Mintjes en ik bij elkaar gekomen om invulling te geven aan een nieuw onderdeel van de Energy Academy: Agile werken. Onderwerpen als het Agile Manifesto, DevOps, Scrum, Lean, Kanban, ze gaan allemaal aan bod komen. En zeker niet in de vorm van alleen maar gortdroge theorie. We maken er een interactieve sessie van. En tijdens de Academy zullen we feedback blijven vragen van de deelnemers en waar nodig direct bijstellen.

Agile ten top!

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacatures.


Bekijk alle posts van Bram