Level up!

2020-10-20

Bij Infiniot zijn er volop mogelijkheden om je kennis bij te spijkeren.
Zo houden we infoavonden via Teams, waarin iedere maand een andere collega iets over zijn specialisme of passie laat zien, worden er interne trainingen gegeven door collega’s (o.a. Agile workshops, intake trainingen en de Energy Academy) en is er de mogelijkheid om externe trainingen te volgen.

Zeker de afgelopen maanden was het erg fijn om met de infoavonden toch nog even wat nieuwe kennis op te doen.
Vanuit huis, op de bank, achter je laptop. Helemaal Corona-proof.

Op dit moment zijn de regels weer wat aangescherpt en zitten we in een gedeeltelijke lockdown, maar gelukkig hebben we in de zomer wat meer vrijheid gekend. En het was na een half jaar thuis werken ook wel lekker om weer op pad te kunnen gaan voor je werk. Even uit het gefabriceerde thuis-kantoortje en op locatie ‘live’ les volgen. Gemotiveerde mensen, laptops en sheets in de aanslag, 1,5 meter afstand, perfect geregeld!

Onderweg naar de training even stoppen om te laden

Onderweg naar de training even een tussenstop om te laden

Een aantal weken geleden heb ik de Core Spring training gevolgd. Na al aan een aantal projecten gewerkt te hebben die het Spring framework implementeren, werd het tijd om middels een training de juiste achtergrondkennis over de verschillende annotaties en de terminologie op te doen.
Nu steeds meer grote monolithische applicaties omgezet worden naar microservices komt de nieuwe opgedane kennis goed van pas.
En na deze training is er weer volop energie om aan de slag te gaan om mooie, goed onderhoudbare lichtgewicht applicaties te bouwen.

Training op locatie

Training op locatie

Nu benoemde ik hierboven al even dat er vanuit Infiniot veel mogelijkheid is om trainingen te volgen en nieuwe kennis op te doen.
Niet alleen de organisatie, maar ook de collega’s staan klaar om je hier een handje bij te helpen. Naast de Spring training, wilde ik ook het Spring Certified Professional examen halen. Verschillende collega’s hebben geholpen met het aanleveren van materiaal en tips en tops, waardoor ik uiteindelijk de certificering heb behaald. Top!

Wall of Fame

De Infiniot 'Wall of Fame'

En wist je al dat we binnen Infiniot een heuse ‘Wall of Fame’ hebben, waar de certificaten van alle collega’s opgehangen worden? 
Mooi om te zien hoeveel we met zijn allen bereikt hebben!

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacatures.


Bekijk alle posts van Thanja