Medewerkers aan het woord!

2017-12-24

Hieronder quotes van enkele medewerkers:

"Samen met gepassioneerde mensen mijn steentje kunnen bijdragen aan de toekomst, in een energiedomein dat constant in beweging is, is waarom ik mij thuis voel bij Infiniot!" (Bob)

"Naast deze mooie uitdagingen in het werk, heb ik ook een flinke stap kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn salaris. Voor mij is Infiniot daarmee de juiste keuze!" (Ramon)

"Ik ben er trots op dat ik onderdeel uitmaak van Infiniot. De ruimte om mee te denken over de toekomst, het ondernemerschap en de fijne collega's maken het plaatje voor mij compleet!" (Bram)

"Gave technieken, leuke collega’s, meewerken aan een duurzaam morgen, goede arbeidsvoorwaarden met een mooi salaris. Voor mij reden genoeg om de stap naar Infiniot te maken!" (Mike)

"Het energiedomein ondervindt enorm veel ontwikkeling met mooie innovaties. Ik vind het inspirerend om mee te werken aan een betere toekomst. Gaaf dat dit vanuit Infiniot kan!" (Pepijn)

"Leuke uitdagingen en bezig zijn met innovatieve ontwikkelingen samen met fijne collega's! Ondernemerschap en niet onbelangrijk de lekkere koffie gaven voor mij de doorslag!" (Peter)

"Professionele en getalenteerde groep mensen, zeer gemotiveerd voor uitdagingen in de energietransitie en kritische infrastructuur. Daar wil ik graag mee verder bouwen aan Infiniot als Partner" (Robin)

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacatures.


Bekijk alle posts van Marco