Strategiesessie en outdoor karten

2019-07-30

Afgelopen maand zijn we met het hele team bij elkaar gekomen om het kwartaal af te sluiten met een strategiesessie. We bespreken dan de behaalde resultaten, huidige en nieuwe opdrachten, nieuwe collega's, werving, de websites en leeromgevingen. Daarnaast geven collega's een presentatie van een project waar zij aan meewerken. Deze keer vertelt een medewerker over zijn opdracht in het Innovatielab van Stedin, een werkomgeving waar de netbeheerder ruimte en vrijheid heeft om nieuwe technieken te ontwikkelen waarmee zij meer inzicht en controle op de netten kunnen krijgen. Deze opdracht vind ik weer een mooi voorbeeld van de technische groei die we doormaken op het gebied van transport en distributie van energie in Nederland. Wat gaaf dat wij daar een steentje aan kunnen bijdragen.

 

Zoals je kunt zien in de blog over de strategiesessie van vorig jaar is het personeel van Infiniot aardig toegenomen. Dat neemt niet weg dat iedereen aan boord wordt betrokken in de doelen en ambities van het bedrijf. Hoe kunnen we onze kennis uitbreiden en met elkaar delen? Zien we kansen voor nieuwe opdrachten? Hoe zullen we ons team uitbreiden? We houden brainstormsessies in kleine groepjes om ideeën in te zamelen waarmee we die doelen kunnen verwezenlijken. Er wordt enthousiast gereageerd, er komen creatieve voorstellen op tafel en concrete acties worden uitgezet. Zo maken we meters! Na het nodige sparren over de koers van de organisatie namen we een heel ander stuur in handen. Rubber verbranden en stoom afblazen op outdoor kartbaan De Landsard!

Uiteraard is dit harde werk beloond met een hapje en een drankje bij het sfeervolle restaurant De Mispelhoef. Er zijn te veel interessante en hilarische verhalen uit te wisselen en de tijd vliegt, maar dan is het toch tijd om huiswaarts te gaan. Terugrijden in je eigen auto is het toch even wennen, rechts inhalen, achtjes draaien en zandhappen is niet verstandig op de openbare weg. Het was weer een productieve en gezellige dag. Ik ben benieuwd wat we de volgende strategiesessie gaan doen!

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacatures.


Bekijk alle posts van Pepijn