Wij gaan voor elektrisch!

2019-11-11

Infiniot heeft donderdag 7 november het convenant 'Brabant rijdt Elektrisch' getekend. Samen met bedrijven zoals Scholt Energy, Royal HaskoningDHV, Enexis, Brabant Water, de Automotive Campus in Helmond, Ecotab en nog wat andere bedrijven in de regio gaan we elektrisch rijden de komende jaren nog meer stimuleren. Ook de High Tech Campus waar we gevestigd zijn doet mee.

 

 

We werken natuurlijk inmiddels al heel wat jaren in de energiemarkt en we zien dat in de energietransitie de elektrische auto een belangrijke rol gaat spelen. Ook voor het behalen van het klimaatakkoord en een duurzame toekomst willen wij (en velen met ons) elektrisch rijden zoveel mogelijk stimuleren. Samen met Elaad werken we al jaren aan uitdagingen rondom elektrisch vervoer en hopelijk kunnen we hierdoor het goede voorbeeld geven (en uitdragen) aan andere bedrijven in de regio EN in heel Nederland.

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacatures.


Bekijk alle posts van Peter