De rol van AI in SMART Organization Design

2018-09-05

Peter Markotic & Robin Hagemans hebben op 5 september in Leiden met Organisatiedesigners gesproken over de kansen, mogelijkheden en bedreigingen van Artificial Intelligence. Het thema van de conferentie ‘ Technologie@Work’ heeft het doel organisatieontwerpers inzicht te geven in de mogelijkheden van o.a. Blockchain, Cobots, Wearables & AI. Infiniot was uitgenodigd om hun inzichten in AI te delen en mee te denken over rol die AI heeft in het werk van de 21eeeuw. 

De samenwerking van Infiniot met het Netwerk van SMART Organisation Design geeft ons toegang tot brede kennis van het ontwerpen van Digitale Organisaties. Waar wij in staat zijn om waardevolle data-technologie te ontwikkelen zullen we ook bij willen dragen aan organisaties die daar maximaal gebruik van kunnen maken. Het is waardevol om daarbij vanuit een wetenschappelijk model en door vele consultants van het SMART netwerk toegepaste methode onze klanten te adviseren.

De grootste uitdaging die er ligt is om de technologische mogelijkheden een juiste plek te geven in het ontwerp van organisaties en daarmee in organisatie zelf. Zo krijgen ontwikkelde data-toepassingen een nog relevantere context gekoppeld aan de Missie, Strategie & Doelstellingen van organisaties. Infiniot consultants kunnen daardoor data-toepassingen ontwikkelen die bijdragen aan betere prestaties van bedrijven. Robin is lid van het Ulbo de Sitter instituut, de Nederlandse tak van dit Global SMART Organisation Design Netwerk. 

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacature Data Engineer.

 


Bekijk alle posts van Robin