Publicatie Bits & Chips Magazine

2018-11-25

Werken aan innovatieve projecten bij onze klanten is waar het om draait bij Infiniot. De kers op de taart is dan ook wel het schrijven van een artikel over een dergelijk project. De Bits & Chips organisatie vroeg ons om een artikel te schrijven voor hun magazine en dit vervolgens te presenteren op het Smart Systems Summit. 

Het Bits & Chips Magazine verschijnt acht keer per jaar en valt dan bij ongeveer 5.500 technologieliefhebbers en professionals op de mat. Het magazine staat vol met nieuws- en opinieberichten over de laatste ontwikkelingen in de High Tech-industrie. Onderwerpen die behandeld worden zijn bijvoorbeeld embedded systemen, elektronica, mechatronica en halfgeleiders.

In de zesde uitgave van dit jaar pronkt ons artikel op bladzijdes 44 en 45. Het artikel is geschreven in samenwerking met Harm van den Brink (it-architect bij Enexis en ElaadNL en de opdrachtgever voor dit mooie project). Het artikel is ook online te lezen!

Naast het publiceren van dit artikel hebben we ook de kans gekregen om dit project te presenteren tijdens het Smart Systems Summit event georganiseerd door Bits & Chips. Het event vond plaats op 11 oktober in het Van der Valk Hotel in Eindhoven. In de namiddag hebben we voor een select maar zeer geïnteresseerd gezelschap gepresenteerd. Het is goed om te zien dat het onderwerp DLT (distributed ledger technology) speelt binnen de industrie en dat wij als Infiniot ons steentje kunnen bijdragen door onze kennis te delen!

 

Werken bij Infiniot?

Heeft deze blog jou geïnspireerd om ook een bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland? Goed nieuws! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken! Bekijk hier onze vacature Software Engineer.


Bekijk alle posts van Ton