Ons blog

Wie had dat gedacht. De reactie van de auto-industrie op de vraag om auto's met minder uitstoot te produceren blijkt in het geval van de plug-in hybride een averechts effect te hebben. Wat moeten we met dit soort auto's met het oog op onze klimaatdoelen? Zijn ze überhaupt ergens goed voor of is het vooral kortstondig interessant voor de zakelijke rijder?

Lees verder

Tijdens een kennismakingslunch bij ElaadNL werd op een kladje met een paar schetsen een idee door het Innovatie team toegelicht. Lijkt het je leuk om te proberen een laadpaal te besturen via een slimme meter? Het beloofde een uitdagend project te worden met een onverwacht resultaat.

Lees verder

Benieuwd hoe je met de kracht van GitLab binnen no-time een maatwerk pipeline bouwt die je software bouwt, test en integreert? In dit blog vertel ik je er alles over.

Lees verder

"Oh ja, die code moet ook nog even getest worden", zegt de oplettende ontwikkelaar, hopend dat iemand zich als vrijwilliger meldt. Het is niet uitzonderlijk dat een ontwikkelaar zich niet graag bezighoudt met testen. Je test je eigen werk toch? En als dat niet genoeg is, dan moet een tester er maar naar kijken. Niet dat test tijd in de toch al krappe planning is opgenomen. Dus de kwaliteit van de code wordt vaak pas bepaald als deze in development draait en is nauwelijks meetbaar, laat staan voor de stakeholders. Hoe dit met behulp van Cucumber en je mindset anders kan, beschrijf ik in dit blog.

Lees verder