Ons blog

De energietransitie is volop in ontwikkeling. Dit zorgt voor een veranderende klantvraag en vereist andere investeringen in het net. Als netbeheerder wil je niet achter de feiten aan lopen, maar juist anticiperen en kansen zien. Daarvoor moet je goed kunnen inschatten wat de klant nodig heeft en wat de eigen net- en uitvoeringscapaciteit is. Hoe past Stedin zich hierop aan? Aan dit vraagstuk heb ik het afgelopen jaar gewerkt.

Lees verder

Infiniot heeft donderdag 7 november het convenant 'Brabant rijdt Elektrisch' getekend. Dat wil zeggen dat ook wij in de toekomst zoveel mogelijk elektrisch willen gaan rijden.

Lees verder

Eind vorige maand gingen we met het hele team op pad naar zee. Deze keer niet alleen voor werk, maar ook voor de nodige ontspanning! Eerst een overleg over de strategie van Infiniot en daarna te Blokarten en BBQ-en.

Lees verder

Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel binnen Infiniot. Niet alleen voor Infiniot is het belangrijk dat wij als werknemers doorontwikkelen en up-to-date zijn, maar wij vinden zelf ontwikkeling ook belangrijk. Deze maand sloot ik mijn 2e training Elasticsearch af.

Lees verder

Azure IoT Hub is een zeer handig hulpmiddel om miljoenen apparaten te koppelen aan de backend op een relatief goedkope, snelle en makkelijke manier.

Lees verder