Ons blog

Wie had dat gedacht. De reactie van de auto-industrie op de vraag om auto's met minder uitstoot te produceren blijkt in het geval van de plug-in hybride een averechts effect te hebben. Wat moeten we met dit soort auto's met het oog op onze klimaatdoelen? Zijn ze überhaupt ergens goed voor of is het vooral kortstondig interessant voor de zakelijke rijder?

Lees verder

Werken aan innovatieve projecten bij onze klanten is waar het om draait bij Infiniot. De kers op de taart is dan ook wel gevraagd worden het schrijven van een artikel over een dergelijk project. De Bits & Chips organisatie vroeg ons om een artikel te schrijven voor hun magazine en dit vervolgens te presenteren op het Smart Systems Summit.

Lees verder

Infiniot focust zich op de echte wereld. Dus ben je soms ook in de echte wereld bezig, in plaats van alleen aan het bureau. Ik vind het een gouden combinatie: desk én field testing. In deze post doe ik een mini-verslagje van een veldtest die ik samen met Bob heb gedaan. Leuk om te doen, leuk om hier te delen!

Lees verder

De bewustwording in Europa zorgt dat elektrische auto's meer en meer het straatbeeld zullen verschonen. De laadinfrastructuur is nu nog allesbehalve ideaal. Met de Oslo2Rome tour is weer een stap in de goede richting gezet!

Lees verder